Metalcore.dk  
 
 
Brugernavn: Kodeord:
 
 

 
 
 
 

Foreningen lukker pr. 1/10 2011

 

 
 
 
 

Hancock

Jägermeister

Tuborgfonden

Eskildsen

Kommune

Annie Jensens Rengøring ApS

 
 
 
 
     

INFORMATION:

HEAVY METAL FORENINGEN METALCORE
STÅLVEJ 10
6900 SKJERN
CVR-NR: 32 39 21 48

KONTAKT:

DENNIS@METALCORE.DK, MICHAEL@METALCORE.DK
TLF: 22 37 94 29, 50 73 53 84

VEDRØRENDE BOOKING: MICHAEL@METALCORE.DK

Klik på kort for at se nærmere:

kort

 

 

Foreningens formål er at fremme fokus på metalmusik og metalmusikkens udfoldelsesmuligheder og aktiviteter i vestjylland til gavn for kulturmiljøet specielt musikmiljøet i Skjern og omegn.
Foreningen har også til formål at profilere vestjyske/jyske metalbands i vestjylland og danmark generelt.
Foreningen drives ved hjælp af medlemsbetalinger og arrangement/koncert indtægter.
Foreningens formål er endvidere at varetage medlemmernes interesser, navnlig overfor kommunale myndigheder.

Vi forsøger i vores forening at skabe en tolerance så alle kan føle sig hjemme og være sig selv. Alle medlemmer skriver under på en erklæring om at de vil respektere andre medlemmer og behandle foreningens ejendele med omtanke. Herudover er vores mål at gøre alt for at indsluse nye medlemmer i fællesskabet. Derfor skal man ikke være bange for at man ikke kender folk på forhånd. I løbet af en aften har man 15-20 nye venner.

Historie:
Metalcore blev i april 2005 startet af 4 unge mennesker fra Skjern som lyttede til heavy metal og havde små aftener hvor der blev set musikvideoer. På et tidspunkt får de ideen til en fælleskasse. Derefter valgte man at køre foretagenet som en privat klub, hvor det beskedne overskud ved salg af drikkevarerne blev udlodet i form af koncerbilletter, cder eller t-shirts. Disse aftener fik hurtigt stor opbakning.

Navnet Metalcore kom egentlig af at der skulle findes et domænenavn til hjemmesiden og metalcore.dk ledigt og blev valgt- men til hverdag bliver foreningen bare kaldt Metalcore. BEMÆRK - det har intet med genren metalcore at gøre. Det er et rent tilfælde foreningen er kommet til at hedde Metalcore, og det er svært at skifte navn efter så lang tid.

Inden for 1½ år var Metalcore vokset til mere end 20 medlemmer og efter 2½ år var 50 medlemmer nået som havde indbetalt indmeldingsgebyrer på 100kr. Klubben var nu blevet så stort at det var umuligt at afholde det privat pga trængsel og gener for naboer. Derfor henvendte bestyrelsen sig til kommunen om muligheden for at leje et lokale. Kommunen ville ikke hjælpe fordi vi ikke var en anerkendt forening og fordi vi ikke måtte være i lokalerne efter kl 22 og slet ik drikke alkohol.

I oktober 2007 fandt Metalcore lokaler i industrikvarteret i Skjern efter mange udregninger om vi havde råd til at betale den månedlige husleje på 3.000kr. Løsningen blev at ca. 10 medlemmer donerede frivilligt et væsentligt beløb til foreningen til at dække det meste af huslejen. På samme tidspunkt blev Metalcore stiftet som en rigtig forening mest af skattemæssige hensyn.

I marts 2008 fik Metalcore meddelelsen fra Tuborgfondet om at blive støttet med 20.000kr til køb af et PA-anlæg da foreningen ønsker at afholde små koncerter til stor glæde for ungdommen i Skjern og omegnen med interesse for heavy metal.

I september 2009 valgte Ringkøbing-Skjern kommune at støtte foreningen med 95.000kr fordelt over 2009/2010 og 2011. Pengene vil indgå som en del af foreningens udvikling således der kan give endnu flere tilbud til musikinteresserede unge i vestjylland.

I oktober 2009 flytter foreningen ind i en tidligere produktionhal og har fået meget mere plads til at udvikle sig på. Størstedelen af det kommunale tilskud vil blive brugt til istandsættelse af de splinternye lokaler.

Foreningen har ved udgangen af 2009 allerede afholdt en lang række koncerter med følgende bands:

Magtesløs, Amplified, Terra Falls, Fairytale Abuse, Crucifix, Haze, Orbit, Choriah & Tyresved & tungmetal - og der er meget mere i vente!

 

 

Nedenstående er et billede af vores scene. Klik for at se et større billede!

Scenen

 

Queryes: 7
Powered By
Custom Portsatis

All images and trademarks is copyright to Metalcore.dk.